Arrangementen

Op deze pagina geven we je graag een overzicht van de mogelijkheden die Druif-in kan verzorgen. De arrangementen zoals hier beschreven schetsen een mooie uitgangspositie, maar natuurlijk kunnen we met extra wensen rekening houden. Elk feest is immers anders; een huwelijk is geen bedrijfsfeest en een opening van een pand is geen festival. Elke gelegenheid heeft zijn eigen individuele behoefte. Echter is het uitgangspunt altijd een goed glas wijn in een bijzondere setting. De arrangementen hieronder beschreven zijn goed voor ca. 40 gasten, er is daarbij rekening gehouden met drie glazen wijn per gast. Verwacht je meer gasten, dan kunnen we daarmee in het samenstellen van het arrangement rekening houden. De Druif-in komt uit Gouda, maar we bedienen een behoorlijke regio! Steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag vallen ruim binnen de regio, ook daar staan we graag voor jou klaar.

Druif-in draagt haar steentje waar mogelijk graag bij aan een duurzamere toekomst. Druif-in werkt daarom met composteerbare, disposable PLA wijnglazen voor het serveren van de drankjes. Deze PLA glazen zijn gemaakt van maïszetmeel en volledig afbreekbaar, deze wegwerpglazen kunnen bij het GFT-afval (de groene bak). 


Druif-in mobiele wijnbar Gouda wijntrailer

Let op; de Druif-in mobiele wijnbar heeft toegang tot stroom nodig. Zonder stroom kunnen de wijnen niet op de juiste temperatuur geserveerd (en genuttigd) worden en kunnen we helaas ook geen snacks aanbieden. Daarnaast dient er, vanwege de hoogte van de trailer, een minimale doorrijhoogte te zijn van 2.60 meter.


Arrangement BRONS

Met dit bronzen pakket maak je indruk op je gasten door de combinatie van een gave en originele wijnbar én goede wijnen. Jouw gasten krijgen de keuze uit een witte of rode wijn waarvan het grootste deel uit de "oude" wijnwereld komt, dus veelal Europese wijnen zoals uit Frankrijk en Italië. Het kan zeker ook voorkomen dat er een wijn uit de "nieuwe" wereld tussen zit, denk dan aan bv. Zuid-Afrika, Chili of de USA. Jeroen & Mirjam selecteren uitsluitend wijnen die zij kennen én geproefd en goedgekeurd hebben. Wij staan dus 100% achter de keuze voor deze wijnen.

Inbegrepen in dit arrangement:

 • 20 flessen witte of rode wijn van goede kwaliteit
 • Disposable composteerbare wijnglazen van PLA (maismeel)
 • Reiskosten tot 30 km om Gouda
 • Toffe en originele Druif-in wijnbar voor maximaal vijf uur.

Na 20 flessen stopt de service uiteraard niet, extra geopende flessen worden geturfd en dan op basis van nacalculatie (€20.- per fles) gefactureerd.

Kosten arrangement brons:

€600,-

Arrangement ZILVER

Wil je net wat meer indruk maken op jouw gasten, kies dan voor het zilveren arrangement van de Druif-in. Hier krijgen jouw gasten de keuze uit eveneens een witte of rode wijn waarvan het grootste deel uit de "oude" wijnwereld komt, dus veelal Europese wijnen zoals uit Frankrijk, Spanje en Italië. Ook hier kan het zeker voorkomen dat er een wijn uit de "nieuwe" wereld tussen zit, denk dan aan bv. Australië, Argentinië of Nieuw-Zeeland. De kwaliteit van de wijnen is net even iets beter dan bij het bronzen arrangement. Jeroen & Mirjam drinken deze wijn thuis ook zeer regelmatig!

Inbegrepen in dit arrangement:

 • 20 flessen witte of rode wijn van goede tot zeer goede kwaliteit
 • Disposable composteerbare wijnglazen van PLA (maismeel)
 • Reiskosten tot 30 km om Gouda
 • Toffe en originele Druif-in wijnbar voor maximaal zes uur.

Na 20 flessen stopt de service uiteraard niet, extra geopende flessen worden geturfd en dan op basis van nacalculatie (€26.- per fles) gefactureerd.

Kosten arrangement zilver:

€800,- 

Arrangement GOUD

De overtreffende trap van het zilveren arrangement is dit fijne gouden pakket met zeer goede wijnen die jouw gasten (en jezelf uiteraard) enorm zullen waarderen. Heb jij wijnliefhebbers en -kenners tussen jouw gasten, dan laat je hiermee zien dat je je wijnzaken goed op orde hebt. Zowel in de "oude" als "nieuwe" wereld heb je fantastische wijnen en in dit arrangement vind je "the best of both worlds".  Het is genieten geblazen van twee witte- en rode wijnen waaruit jouw gasten kunnen kiezen, zo is er voor elke smaak een wijn te kiezen; licht of vol óf soepel of stevig.

Inbegrepen in dit arrangement:

 • 20 flessen witte of rode wijn van zeer goede kwaliteit
 • Keuze uit twee witte en rode wijnen
 • Disposable composteerbare wijnglazen van PLA (maismeel)
 • Reiskosten tot 30 km om Gouda
 • Toffe en originele Druif-in wijnbar voor maximaal zeven uur

Na 20 flessen stopt de service uiteraard niet, extra geopende flessen worden geturfd en dan op basis van nacalculatie (€35.- per fles) gefactureerd.

Kosten arrangement goud:

€1.000,-  

Arrangement PLATINA

De crème de la crème van Druif-in; zo omschrijft dit arrangement zich het best. Jouw gasten genieten van zeer goede tot voortreffelijke wijnen en zullen er nog lang over napraten. Je laat een overweldigende indruk achter met wijnen die veelal complex zijn met vele primaire, secundaire en tertiaire aroma's. Iedere wijnkenner heeft een voorkeur voor type wijn en bij dit arrangement proberen we met vele voorkeuren rekening te houden, deze wijnen zijn zeer mooi in balans! Doorgaans vind je in dit arrangement een combinatie van wijnen uit de "oude" en de "nieuwe" wereld. Are you ready to impress? 

Inbegrepen in dit arrangement:

 • 20 flessen witte of rode wijn van zeer goede tot voortreffelijke kwaliteit
 • Keuze uit twee witte en rode wijnen
 • Disposable composteerbare wijnglazen van PLA (maismeel)
 • Reiskosten tot 30 km om Gouda
 • Toffe en originele Druif-in wijnbar voor maximaal acht uur

Na 20 flessen stopt de service uiteraard niet, extra geopende flessen worden geturfd en dan op basis van nacalculatie (€49.- per fles) gefactureerd. 

Kosten arrangement platina:

€1.500,


Opties

Naast de standaard arrangementen zijn er vele opties bespreekbaar, wellicht wil je graag bubbels of ben je op zoek naar snacks voor bij het glas wijn. Hieronder geven we graag wat suggesties van mogelijkheden. Ook hier denken we graag met jullie mee!

In onze arrangementen zijn standaard PLA wijnglazen inbegrepen, maar op verzoek kunnen we ook met glaswerk werken.

 • Champagne of Cava
 • Alcoholvrije wijn
 • Glühwein en warme chocolademelk
 • Dessertwijn
 • Assortiment charcuterie van Chorizo, Lomo en/of Salchicón
 • Spaanse hammen
 • Borrelgarnituur als nootjes, chips, etc.