FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen m.b.t. de Druif-in mobiele wijnbar en over de te bestellen artikelen in de webshop. Achter de "Q" vind je de vraag (question) en achter de "A" het antwoord op de vraag (answer).


Q:       Waar vind ik de algemene voorwaarden van Druif-in?

A:       Voor de meest up to date algemene voorwaarden klik je hier, ze worden eveneens met offertes meegestuurd.

 

Q:       Wat betaal ik voor de Druif-in?

A:       Dit is vooraf lastig in te schatten zonder verdere informatie, de kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Op de "Arrangementen" pagina vind je enkele suggesties die mogelijk zijn, maar het blijft maatwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Q:       Wat is het werkgebied van Druif-in?

A:       Druif-in is gevestigd in Gouda, middenin het mooie Groene Hart van Nederland. Standaard is 30km afstand om Gouda inbegrepen in de arrangementen, voor verdere afstanden wordt gewerkt met een kilometerprijs (o.b.v. retour) van €0.30 boven 30km. Steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer en Den Haag liggen daardoor op gunstige afstand.

 

Q:       Kan ik zelf kiezen welke wijn er geserveerd wordt?

A:       Nee, Druif-in werkt met gerenommeerde wijnhuizen en serveert wijn van goede tot voortreffelijke kwaliteit. Natuurlijk kunnen we eventuele wensen altijd bespreken en bekijken welke mogelijkheden er zijn. 

 

Q:       Moet ik zelf voor stroom zorgen?

A:       Ja, de mobiele wijnbar heeft 2 vrije stopcontacten van 230 V nodig op maximaal 25 meter van de locatie van de mobiele wijnbar.

 

Q:       In wat voor glazen wordt de wijn geserveerd?

A:       Druif-in gebruikt disposable PLA wijnglazen, deze zijn van maïszetmeel gemaakt en zijn biologisch afbreekbaar. 

 

Q:       Kan ik voor mijn event ook met wijnglazen van glas werken i.p.v. PLA?

A:       Ja, op verzoek kan Druif-in ook voorzien van glazen wijnglazen, dit is echter afhankelijk van type event en locatie. Als glas gewenst is, kunnen we dit in de offerte meenemen. 

 

Q:       Is er een vergunning nodig voor de inzet van de Druif-in mobiele bar?

A:     Doorgaans is het gebruik van de mobiele wijnbar op eigen terrein vergunningsvrij. Voor festivals en andere evenementen lift Druif-in mee op de reeds verstrekte ontheffing van de drank- en horecawet. Druif-in verzorgt geen vergunningen, hiervoor dient de opdrachtgever te zorgen. 

 

Q:       Wat is de levertijd voor bestellingen in de webshop?

A:       De levertijd voor bestellingen in de Druif-in webshop zijn 2-3 werkdagen. Na bestelling ontvang je de aankoopbevestiging en vervolgens een verzendbevestiging van GLS met Track & Trace zodra de bestelling verzonden is.