Over ons

Allereerst welkom op onze website, leuk dat je graag wat meer over ons wilt weten. Graag stellen we onszelf aan je voor; aangenaam! Wij zijn Jeroen & Mirjam, de C.O.G. (Chiefs of Grapes) van Druif-in. We wonen in Gouda en zijn in mei 2022, na twee keer uitstellen, eindelijk getrouwd. Zowel Jeroen en Mirjam hebben een toerisme achtergrond en hebben vanuit die achtergrond allebei ongelooflijk veel reiservaring. Aangezien de Druif-in voor ons beide een uit de hand gelopen hobby is (wel een hele fijne hobby) werken we beide met veel plezier nog steeds in de reisbranche. Jeroen als Manager bij een grote touroperator en Mirjam werkt als zelfstandig ondernemer voor TUI at Home Mirjam den Broeder. Mirjam heeft een reisbureau vanuit huis en verzorgt de mooiste vakantie voor haar klanten, haar belangrijkste kenmerk; ontzorgen van A tot Z en de reiziger hoeft alleen nog maar de koffers te pakken! Om even in het thema te blijven; ook voor wijnreizen kun je bij Mirjam terecht!

Zoals gezegd maken we van onze hobby graag ook ons werk. Jeroen kwam, inmiddels alweer dik 20 jaar geleden, op de MTRO (MBO voor toerisme) met wijnen in aanraking bij de horeca vakken op school. Tijdens een wijnreis naar Frankrijk sloeg de spreekwoordelijke vonk over en is hij zichzelf verder gaan verdiepen in wijn. Wijn is lekker, maar wat is nu eigenlijk het verhaal achter wijn? Waarom is de ene wijn droog en de ander zoet, hoe maak je wijn en wat is het verschil tussen Chardonnay en Sauvignon Blanc? Om de kennis kracht bij te zetten heeft Jeroen inmiddels de opleiding WSET2 (internationaal wijnoorkonde) doorlopen en heeft hij meer dan voldoende kennis in huis om jou te adviseren over de in te zetten wijnen voor jouw event. Jeroen heeft natuurlijk ook zijn voorkeuren qua wijnen; qua wit kan Jeroen erg genieten van goede, boterige Chardonnay of van een knisperig fruitige Albariño. Italiaanse en Australische rode wijnen staan bij Jeroen ook hoog op het favorietenlijstje. Eén van de favorieten is een Italiaanse Taurassi uit de Campania streek van de Aglianico druif. Mirjam is het wijnvak ingetrokken door Jeroen, waar ze eerst alleen genoot van een glas wijn is ze zich er inmiddels ook in gaan verdiepen en is eveneens de WSET opleiding gaan volgen. Thuis op de bank gaan onze gesprekken regelmatig over de Druif-in en dus ook over de wijnen die we graag aan onze gasten serveren. Ook Mirjam heeft haar favorieten wijnen, zo kan zij enorm genieten van met name fruitige, witte wijnen zoals wijnen van de Viognier druif. 

Wil jij alle mogelijkheden bespreken die Druif-in biedt? Neem dan contact met ons op via info@druif-in.nl, via WhatsApp, via telefoon 06-41208948 of kijk op onze contact pagina.

Proost!

Jeroen & Mirjam

Jeroen & Mirjam | Chiefs of Grapes Druif-In mobiele wijnbar
Chiefs of Grapes  Druif-in Jeroen & Mirjam | Druif-In mobiele wijnbar