Partners

Druif-in werkt met een select aantal partners nauw samen. Partners die wij op events en andere gelegenheden vaker tegenkomen en waarvan wij zeker weten dat zij uitstekende kwaliteit leveren. Hieronder geven we je graag enkele suggesties en tips om je op weg te helpen! Neem gerust contact met hen op zodat je de mogelijkheden kan bespreken.


Ben jij op zoek naar een welverdiende vakantie voor je gezin of wellicht een huwelijksreis? TUI at Home Mirjam den Broeder heeft met haar ruime 20 jaar ervaring als reisagent de beste tips! Door de jaren heen heeft ze bijna de hele wereld al gezien en kan ze je vanuit eigen ervaring vertellen over de mooiste bestemmingen. Wordt het een City-Trip New York, een strandvakantie op Curaçao, een wintersport vakantie naar Oostenrijk of misschien toch rondreis in Afrika? Mirjam ontzorgt je van A tot Z! 


Gaan jullie trouwen, heb je een bedrijfsopening of misschien een verjaardagsfeest? Superfuif is jouw partner voor alles wat met licht en geluid te maken heeft. Ben je op zoek naar een DJ of zanger? Neem dan eens contact op met Superfuif om de mogelijkheden te bespreken!


Jeroen heeft de WSET wijnopleiding via de Wijnstudio gevolgd bij Bart en Sarinah Clauwens van Pandora's Bottle; een wijnhandel in het centrum van Gouda. Mirjam start hier in maart 2022 met haar opleiding. Ze zijn gespecialiseerd in Italiaanse wijnen, puur omdat ze daarmee hun hart volgen. Daarnaast verkopen ze ook wijnen uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Omdat ze zelf importeren kunnen zij je alle ins en outs van de wijn vertellen en wijnen bieden die je niet snel ergens anders tegen zult komen. Naast goede wijnen, hebben ze ook gewoon een gave winkel! Ga eens langs!


JB filmproducties - partner Druif-in

Jan van den Berg is al jarenlang professioneel foto- en videograaf en met zijn JB filmproducties een goede partner van de Druif-in. JB filmproducties is voor allerlei projecten in te zetten; van bruiloften, braderieën en festivals, tot bedrijfsreportages en uitvaarten aan toe. Jan is een video- en fotograaf in hart in nieren en een echt ‘mensen mens'. Jan legt met zorg al uw dierbare herinneringen vast op film en foto. Voor een perfect eindproduct werkt hij uitsluitend met HDV camera’s van hoogwaardige kwaliteit.